Проект «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна» оголошує три медійні конкурси

7 Травня 2007
8059
7 Травня 2007
17:20

Проект «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна» оголошує три медійні конкурси

8059
Проект «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна» оголошує три медійні конкурси

Проект «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна» оголошує:

- конкурс на підготовку та проведення конкурсу на кращі журналістські розслідування з питань корупції в Україні.

- конкурс на надання юридичної підтримки та консультацій журналістам та громадським організаціям в проведенні журналістських розслідувань та кампаній захисту громадських інтересів в пріоритетних сферах боротьби з корупцією.

- конкурс на підготовку та проведення серії навчальних семінарів та консультацій для журналістів з проведення журналістських розслідувань та висвітлення в ЗМІ питань корупції в Україні.


Конкурс на підготовку та проведення конкурсу на кращі журналістські розслідування з питань корупції в Україні.

До участі у конкурсі запрошуються організацій громадянського суспільства, організації та бізнес-компанії, що сприяють розвитку ЗМІ та незалежної журналістики, PR агенції, засоби масової інформації та/або коаліції/партнерства цих організацій.

Завданням конкурсу є сприяння підвищенню зацікавленості журналістів та ЗМІ у проведенні журналістських розслідувань, підготовці та випуску матеріалів з питань корупції в Україні.

Опис робіт. Грант буде надано організації або коаліції/партнерству організацій, що буде спроможна підготувати та провести на обласному та національному рівнях конкурс на кращі журналістські розслідування з питань корупції в Україні.

Останній термін подання документів: 25 травня 2007р. до 17:00 за київським часом.

Додатки: Детальна інформація (pace_rfp_inv_rep_comp_adm_ukr.doc, 130 Kb)


Конкурс на надання юридичної підтримки та консультацій журналістам та громадським організаціям в проведенні журналістських розслідувань та кампаній захисту громадських інтересів в пріоритетних сферах боротьби з корупцією.

До участі у конкурсі запрошуються організації громадянського суспільства, організації та бізнес-компанії, що сприяють розвитку ЗМІ та незалежної журналістики та приватні юридичні компанії та/або коаліції/партнерства цих організацій.

Завданням конкурсу є покращення спроможності журналістів та громадських організацій до проведення журналістських розслідувань та кампаній захисту громадських інтересів в пріоритетних сферах боротьби з корупцією в Україні.

Останній термін подання документів: 24 травня 2007р. до 17:00 за київським часом.

Додатки: Інформаційний лист ( RFP 2 Legal Support to Journalists and NGOs on AntiCorruption-ukr.doc, 127 Kb )


Конкурс на підготовку та проведення серії навчальних семінарів та консультацій для журналістів з проведення журналістських розслідувань та висвітлення в ЗМІ питань корупції в Україні.

До участі у конкурсі запрошуються організації, що сприяють розвитку ЗМІ та незалежної журналістики та/або коаліції/партнерства цих організацій.

Завданням конкурсу є покращення знань та вмінь журналістів з проведення журналістських розслідувань з питань корупції та висвітлення в ЗМІ питань щодо корупції в Україні.

Останній термін подання документів: 16 травня 2007р. до 17:00 за київським часом.

Додатки: Інформаційний лист ( RFP 4 Improve Investigative Reporting Skills and Capacity-ukr.doc, 120 Kb )

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8059
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду