detector.media
07.05.2007 17:20
Проект «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна» оголошує три медійні конкурси

Проект «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна» оголошує:

- конкурс на підготовку та проведення конкурсу на кращі журналістські розслідування з питань корупції в Україні.

- конкурс на надання юридичної підтримки та консультацій журналістам та громадським організаціям в проведенні журналістських розслідувань та кампаній захисту громадських інтересів в пріоритетних сферах боротьби з корупцією.

- конкурс на підготовку та проведення серії навчальних семінарів та консультацій для журналістів з проведення журналістських розслідувань та висвітлення в ЗМІ питань корупції в Україні.


Конкурс на підготовку та проведення конкурсу на кращі журналістські розслідування з питань корупції в Україні.

До участі у конкурсі запрошуються організацій громадянського суспільства, організації та бізнес-компанії, що сприяють розвитку ЗМІ та незалежної журналістики, PR агенції, засоби масової інформації та/або коаліції/партнерства цих організацій.

Завданням конкурсу є сприяння підвищенню зацікавленості журналістів та ЗМІ у проведенні журналістських розслідувань, підготовці та випуску матеріалів з питань корупції в Україні.

Опис робіт. Грант буде надано організації або коаліції/партнерству організацій, що буде спроможна підготувати та провести на обласному та національному рівнях конкурс на кращі журналістські розслідування з питань корупції в Україні.

Останній термін подання документів: 25 травня 2007р. до 17:00 за київським часом.

Додатки: Детальна інформація (pace_rfp_inv_rep_comp_adm_ukr.doc, 130 Kb)


Конкурс на надання юридичної підтримки та консультацій журналістам та громадським організаціям в проведенні журналістських розслідувань та кампаній захисту громадських інтересів в пріоритетних сферах боротьби з корупцією.

До участі у конкурсі запрошуються організації громадянського суспільства, організації та бізнес-компанії, що сприяють розвитку ЗМІ та незалежної журналістики та приватні юридичні компанії та/або коаліції/партнерства цих організацій.

Завданням конкурсу є покращення спроможності журналістів та громадських організацій до проведення журналістських розслідувань та кампаній захисту громадських інтересів в пріоритетних сферах боротьби з корупцією в Україні.

Останній термін подання документів: 24 травня 2007р. до 17:00 за київським часом.

Додатки: Інформаційний лист ( RFP 2 Legal Support to Journalists and NGOs on AntiCorruption-ukr.doc, 127 Kb )


Конкурс на підготовку та проведення серії навчальних семінарів та консультацій для журналістів з проведення журналістських розслідувань та висвітлення в ЗМІ питань корупції в Україні.

До участі у конкурсі запрошуються організації, що сприяють розвитку ЗМІ та незалежної журналістики та/або коаліції/партнерства цих організацій.

Завданням конкурсу є покращення знань та вмінь журналістів з проведення журналістських розслідувань з питань корупції та висвітлення в ЗМІ питань щодо корупції в Україні.

Останній термін подання документів: 16 травня 2007р. до 17:00 за київським часом.

Додатки: Інформаційний лист ( RFP 4 Improve Investigative Reporting Skills and Capacity-ukr.doc, 120 Kb )

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY