УНІАН і 5 канал відновлюють проект «Прес-конференція в прямому ефірі»

3 Травня 2007
15165
3 Травня 2007
12:54

УНІАН і 5 канал відновлюють проект «Прес-конференція в прямому ефірі»

15165
УНІАН і 5 канал відновлюють проект «Прес-конференція в прямому ефірі»

Із 3 травня 2007 року інформаційне агентство УНІАН та 5 канал відновлюють проект «Прес-конференція в прямому ефірі».

Про це повідомляється на сайті агентства.

Нагадаємо, що 23 квітня агентство УНІАН і 5 канал прийняли спільне рішення про призупинення проекту. Цим кроком, як зазначається, організатори «намагалися привернути увагу політиків, журналістів, бізнесменів до проблеми відповідальності еліт, питання моралі і культури публічної поведінки».

Приводом для призупинення було те, що «деякі політики намагаються використовувати прямий телевізійний ефір для політичних маніпуляцій, взаємних образ та некоректних оцінок діяльності політичних опонентів».

Організатори висловили сподівання, що двотижневий мораторій привернув увагу в першу чергу політиків до проблем культури спілкування і сприяв осмисленню власної відповідальності за свої дії та вчинки. Як зазначається, агентство УНІАН і 5 канал «і надалі раді бачити гостями проекту представників різних політичних сил, людей, які сповідують різні ідеології, представляють різні верстви населення та різні професії». В той же час від всіх учасників прес-конференції очікуєтьтся повагі до роботи журналістів і відповідальність за ту інформацію, що йде у прямий ефір.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15165
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду