Конституційний Суд не відкривав провадження щодо другого указу Ющенка

28 Квітня 2007
2234
28 Квітня 2007
11:22

Конституційний Суд не відкривав провадження щодо другого указу Ющенка

2234
Конституційний Суд не відкривав провадження щодо другого указу Ющенка

Конституційний Суд України не відкрив провадження щодо конституційності указу Президента Віктора Ющенка про дострокові парламентські вибори від 26 квітня 2007 року.

Як повідомили у прес-службі КС, зараз відповідне подання народних депутатів V скликання перебуває на стадії вивчення.

Водночас у ці хвилини триває засідання КС щодо конституційності указу Президента про дострокові парламентські вибори від 2 квітня 2007 р.

27 квітня голова Верхової Ради України п’ятого скликання Олександр Мороз в інтерв’ю каналу "Рада” заявив, що Конституційний Суд відкрив провадження щодо конституційності указу Президента про дострокові парламентські вибори від 26 квітня 2007 р.

25 квітня Президент Віктор Ющенко підписав указ, яким переніс позачергові вибори до Верховної Ради України з 27 травня на 24 червня 2007 року.

27 квітня у КС було зареєстровано подання 160 народних депутатів щодо неконституційності цього указу глави держави.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2234
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду