Програми продюсерського центру «Закрита Зона» наступного тижня ще вийдуть на 5 каналі

27 Квітня 2007
14268
27 Квітня 2007
15:26

Програми продюсерського центру «Закрита Зона» наступного тижня ще вийдуть на 5 каналі

14268
Програми продюсерського центру «Закрита Зона» наступного тижня ще вийдуть на 5 каналі

У період травневих свят на 5 каналі вийдуть в ефір програми продюсерського центру «Закрита Зона» – «Закрита зона», «Перший відділ» та «Відкрита зона».

Про це повідомляє прес-служба ПЦ «Закрита Зона».

Як повідомляється, травневі свята продюсерський центр «Закрита Зона» оголошує тижнем захисту прав інвалідів. «Офіційна статистика засвідчує, що в України є понад два з половиною мільйони людей, які мають вади здоров’я і потребують підтримки. Це кожен вісімнадцятий українець», – наголошується у повідомленні.

Продюсерський центр «Закрита Зона» вирішив підняти проблему захисту інвалідів одночасно у трьох програмах: «Закритій зоні», «Першому відділі» та «Відкритій зоні», що вийдуть в період травневих свят.

«Ми свідомо запланували одночасний вихід наших програм. Проблема захисту прав інвалідів у нашій державі вкрита павутинням зловживань і байдужості. Кожна програма зі свого боку показує ті поневіряння, які випадають на долю людини із вадами здоров'я, яка начебто “захищена” державою», – зазначає генеральний продюсер Володимир Ар'єв.

«Закрита Зона» презентує глядачам програму «Загублене місто», яка досліджує державні «ініціативи», що «ховають дуже непривабливі речі».

«Перший відділ» вирішив простежити «типовий шлях» українського інваліда. Програма «Не положено» на реальних прикладах розповідає з чим доводиться стикатися людям, де платити і за що.

Автори документального циклу «Відкрита Зона» поклали в основу фільму «Надія» історію щоденної боротьби головної героїні, якій 22 роки тому поставили страшний діагноз. Проте вона не склала руки і не відмовилася від своєї мрії жити нормальним життям.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14268
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду