Журі конкурсу «Найкращі ділові новини», заснованого каналом «24», розпочало процес визначення переможців

25 Квітня 2007
2930
25 Квітня 2007
15:53

Журі конкурсу «Найкращі ділові новини», заснованого каналом «24», розпочало процес визначення переможців

2930
Журі конкурсу «Найкращі ділові новини», заснованого каналом «24», розпочало процес визначення переможців

Журі конкурсу «Найкращі ділові новини», заснованого телеканалом «24», приступило до визначення переможців. Про це повідомляє прес-служба каналу. Участь у конкурсі бере 6 телекомпаній, на суд журі винесено 12 робіт.  

 

Серед учасників конкурсу – ЗАТ «Нікопольський медіа-центр», «Українська незалежна ТРК «Заграва» (Перший діловий), телеканал ТОНІС, ТРК «Ілічівське телебачення-3», Севастопольська РДТРК та МТРК «Чернівці». До конкурсної комісії увійшли представники телеканалу «24» – генеральний директор Роман Андрейко, шеф-редактор Ірина Сандуляк, редактор економічних новин Юлія Бондар, а також генеральний директор видавництва «Економіка» Ігор Ляшенко та голова правління «БМ «Банку» Віталій Ломакович.  

 

Конкурс «Найкращі ділові новини» проходить в рамках фестивалю «Відкрий Україну!», який проводить агентство "Ідея Плюс" за підтримки журналу "Телерадіокур'єр". 

 

Оголошення і нагородження переможців конкурсу відбудеться 16 травня, під час урочистого підведення підсумків другого Телефестивалю „Відкрий Україну!”. Переможець спеціального конкурсу «Найкращі ділові новини» отримає від телеканалу «24» телекамеру, додаткові призи – професійні диктофони. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2930
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду