Ренате Вольвенд заявляє про перекручення її коментарів щодо політичної ситуації в Україні деякими ЗМІ

13 Квітня 2007
2421
13 Квітня 2007
16:00

Ренате Вольвенд заявляє про перекручення її коментарів щодо політичної ситуації в Україні деякими ЗМІ

2421
Ренате Вольвенд заявляє про перекручення її коментарів щодо політичної ситуації в Україні деякими ЗМІ

Ренате Вольвенд, співдоповідач Моніторингового комітету ПАРЄ, заявила про перекручення її інтервю, даного газеті «2000» телефоном. Про це повідомляє Майдан-Інформ.

 

Нагадаємо, 7 квітня прес-службою Партії регіонів було поширено повідомлення з посиланням на газету «2000», в якому йшлося, що, на думку Ренате Вольвенд, Президент України не мав достатніх підстав для розпуску Верховної Ради.  

 

«Мої коментарі були наведені спотвореними у численних публікаціях, зокрема, у газеті «2000» та на офіційному сайті Партії регіонів, – каже пані Вольвенд. – Я заявляю, що я не маю стосунку до будь-яких інших міркувань та заяв, що наводяться у цих публікаціях. Я хочу також відзначити, що висновки та загальний тон всіх цих публікацій мають дуже мало спільного з тим, що я насправді казала».

 

Ренате Вольвенд закликає українських журналістів бути уважнішими, забезпечуючи точне і правдиве відображення інформації, яку вони одержують, та вказуючи джерела цієї інформації. «Для демократичного суспільства життєво важливим є доступ громадян до повної та об'єктивної інформації про події, які безпосередньо впливають на їхнє життя. Завжди прикро, коли політики та ЗМІ намагаються вплинути на громадську думку шляхом спотворення інформації та надання неоднозначних коментарів, для яких нема жодних підстав, щодо позиції іноземних осіб», – каже офіційний представник Ради Європи в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2421
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду