Секретаріат Президента підтримує проведення акції «День без політиків»

13 Квітня 2007
3550
13 Квітня 2007
13:01

Секретаріат Президента підтримує проведення акції «День без політиків»

3550
Секретаріат Президента підтримує проведення акції «День без політиків»

Секретаріат Президента України підтримує ініційовану провідними вітчизняними телеканалами акцію «День без політиків».

Про це повідомила сьогодні прес-служба Президента України.

У повідомленні, зокрема, зазначається: «День без політиків» – це «громадянський вчинок, який свідчить про усвідомлення медійниками своєї великої місії в утвердженні суспільних цінностей».

Також Секретаріат Президента зазначив, що цілком поділяє мотиви, які спонукали журналістів до даної акції. «Справді, чи не найчастіше вживаними словами останніх двох тижнів стали «провокація», «погроза», «протистояння», «криза», «захоплення», «розкол», «тиск», «сила». Цей агресивний словесний вал викликав у суспільстві тривогу і невпевненість, зронив у душі людей важкі очікування», – говориться у повідомленні.

Секретаріат Президента висловив впевненість в тому, що акція «День без політиків» підтвердить: життя в нашій країні набагато різноманітніше і яскравіше, аніж це уявляють політичні діячі, і зовсім не зосереджується навколо їхніх персон.

А закінчується повідомлення побажанням успіхів «усім, хто покаже нашу Україну в її багатоманітності».


Довідка:

Акція «День без політиків» була ініційована українськими журналістами вчора, 12 квітня.і проходить сьогодні протягом усього дня. Суть її полягає в тому, що у новинах цього дня взагалі не має з'являтися облич політичних лідерів, чиновників і можновладців.

Першими до акції приєдналися «1+1», Новий канал і ICTV, пізніше – СТБ, «Рівне 1», харківське ОТБ, Медіа-група «Об'єктив», МедіаПорт і харківський канал ТВК.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3550
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду