Кабмін вимагає призупинити дію указу про розпуск ВР через перенесення розгляду справи у КС

11 Квітня 2007
2124
11 Квітня 2007
11:22

Кабмін вимагає призупинити дію указу про розпуск ВР через перенесення розгляду справи у КС

2124
Кабмін вимагає призупинити дію указу про розпуск ВР через перенесення розгляду справи у КС

Кабінет міністра в середу має намір звернутись до президента з проханням призупинити указ про розпуск парламенту у зв’язку з перенесенням розгляду цієї справи в Конституційному Суді.

Про це заявив прем’єр Віктор Янукович, відкриваючи засідання уряду.

"Якщо він це зробить, це буде перший крок, який дасть можливість заспокоїти суспільство. Якщо він цього не зробить, наслідки - невідомо, які вони будуть - будуть на його совісті", - підкреслив Янукович.

Він нагадав, що п’ятеро суддів КС відмовилися розглядати справу і відмовилися говорити про причини їхніх дій.

"Хай це залишиться на їхній совісті і на совісті тих, хто їх до цього підштовхував. Хай Господь Бог буде їм суддею", - зазначив він.

"Але нехтувати інтересами країни і інтересами мирних громадян... Люди, які вирішили, що вони можуть бути вищими за ці інтереси, хай задумаються, хто вони такі – від судді до президента. Час прийде і дасть відповідь, хто є хто", - додав він.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2124
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду