Олександр Богуцький: «Свобода слова» може залишитись на ICTV і без Савіка Шустера

6 Квітня 2007
4587
6 Квітня 2007
13:07

Олександр Богуцький: «Свобода слова» може залишитись на ICTV і без Савіка Шустера

4587
 Олександр Богуцький: «Свобода слова» може залишитись на ICTV і без Савіка Шустера

 

Як уже повідомляла «ТК», ведучий програм «Свобода слова» та «Третій тайм» на каналі ICTV має намір у наступному сезоні працювати на каналі «Інтер». Там він вестиме декілька проектів, один із яких – суспільно-політичний, але поки що невідомо, чи буде це саме «Свобода слова». За словами Савіка, в нього є попередня усна домовленітсь із генеральним продюсерам «Інтера» Ганною Безлюдною.

 

Тим часом, генеральний директор каналу ICTV Олександр Богуцький сподівається, що Савік Шустер залишиться на ICTV. «Мені особисто Савік оголосив, що він отримав пропозицію, вона йому подобається і він схильний її прийняти. Водночас, він любить і цінує співпрацю з нашим каналом, і спробує розібратись у цих почуттях і прийняти остаточне рішення незабаром. Сподіваюсь, він вирішить залишитись на ICTV попри привабливість пропозиції Ганни Безлюдної і  телеканалу «Інтер», – каже пан Богуцький.

 

За його словами, пропозиції купити формат і бренд канал ICTV не отримував, тож навіть у разі, якщо Савік Шустер піде на «Інтер», він розроблятиме концепцію нової програми. «Також дуже важливо, що Савік розуміє важливість завершення сезону на телеканалі. Ми спокійно чекаємо його остаточного рішення, маючи в резерві час для подальшого обговорення варіантів розвитку подій», – каже Олександр Богуцький.

 

«Я вважаю, що «Свобода слова» стала дуже важливою програмою для мільйонів українців, і тому вона не може бути закрита у звязку зі зміною місця праці ведучого, – зазначив генеральний директор ICTV. – Але повторюся що вірю в мудрість і виваженість остаточного рішення Шустера, як і толерантність колег із іншіх каналів, які попри бажання отримувати рейтинги ще інколи будуть враховувати й мінімальні етичні засади ведення бізнесу». 

 

«ТК» попросила Савіка Шустера прокоментувати слова пана Богуцького щодо можливого виходу «Свободи слова» на ICTV з іншим ведучим. За його словами, права на бренд і формат програми справді можуть належати телекомпанії. «Я, конечно, в это не вникал. Если Александр Богуцкий так говорит, значит, так и есть. Ну, будет «Свобода слова» с другим ведущим – ну и что?» – зазначив Савік Шустер.

 

Наталія Данькова, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4587
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду