6 квітня в ефірі програми «Дивись, хто прийшов!» («ТЕТ») – Наталія Лигачова

6 Квітня 2007
8703
6 Квітня 2007
10:29

6 квітня в ефірі програми «Дивись, хто прийшов!» («ТЕТ») – Наталія Лигачова

8703
6 квітня в ефірі програми  «Дивись, хто прийшов!» («ТЕТ») – Наталія Лигачова

6 квітня в 00.00 та 9 квітня о 9.00 дивіться програму «Дивись, хто прийшов!» (телеканал «ТЕТ») з шеф-редактором проекту «Детектор медіа», членом Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України,  Наталією Лигачовою.  

 

Для кого пише «Детектор медіа»? Якими є нові тенденції медіа України? Чи буває об’єктивна суб’єктивність? Про це, а також про творчий шлях найвідомішого Детектор медіа України - розмова автора й ведучої програми Наталії Симоніної з Наталією Лигачовою. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8703
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду