Генпрокуратура відмовилася перевіряти законність постанов Верховної Ради

4 Квітня 2007
1971
4 Квітня 2007
10:42

Генпрокуратура відмовилася перевіряти законність постанов Верховної Ради

1971
Генпрокуратура відмовилася перевіряти законність постанов Верховної Ради

Генпрокуратура не збирається перевіряти законність постанов Верховної Ради від 2 квітня.

"Відповідно до Конституції та закону "Про прокуратуру” органи прокуратури не здійснюють нагляду за законністю прийнятих парламентом нормативно-правових актів. Про це генеральним прокурором поінформовано президента у ході зустрічі", - йдеться у повідомленні прес-служби ГПУ.

У Генпрокуратурі зазначають, що після зустрічі президента з Олександром Медведьком до керівництва і прес-служби ГПУ почали надходити звернення представників засобів масової інформації щодо виконання доручення Ющенка про перевірку законності постанов Верховної Ради, ухвалених 2 квітня 2007 року.

Як відомо, 2 квітня Верховна Рада ухвалила низку постанов, зокрема про непідкорення указу президента про розпуск парламенту та про відновлення старого складу ЦВК на чолі з Сергієм Ківаловим.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1971
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду