Відбулася зустріч Президента України із прем'єр-міністром Віктором Януковичем

3 Квітня 2007
1689
3 Квітня 2007
17:24

Відбулася зустріч Президента України із прем'єр-міністром Віктором Януковичем

1689
Відбулася зустріч Президента України із прем'єр-міністром Віктором Януковичем

Президент України Віктор Ющенко провів зустріч із Прем'єр-міністром України Віктором Януковичем.

Про це повідомила прес-служба голови держави.

Головне питання, що обговорювалося під час зустрічі, – забезпечення неухильного виконання Указу Президента України про дострокові вибори Верховної Ради України. Віктор Ющенко наголосив, що відповідно до Конституції України, Укази Президента є обов'язковими до виконання на території України.

В.Ющенко також відзначив, що чинний на сьогодні склад ЦВК довів, що спроможний організувати демократичні вибори. Повернення ж попереднього складу ЦВК, підкреслив Президент, визнаного у судовому порядку таким, що був причетний до фальсифікацій виборів-2004, є не тільки незаконним, а й аморальним. Глава держави наголосив, що Уряд не є політичною силою і не може прикриватись рішенням Верховної Ради, а відповідно до Указу має здійснити належні кроки для забезпечення діяльності ЦВК.

Окремої уваги на зустрічі було надано питанню забезпечення фінансування Урядом позачергових виборів.

Віктор Ющенко також наголосив, що як Головнокомандувач Збройних Сил України, не допустить «силового» сценарію розвитку ситуації. «Мирні виступи громадян свідчать про зростання рівня демократії в нашій країні. Ви це публічно визнали, то будьте щирими до кінця», – підкреслив Президент.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1689
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду