МВС просить ЗМІ не публікувати дані про переміщення спецпідрозділів «з сумнівних джерел»

2 Квітня 2007
1320
2 Квітня 2007
23:15

МВС просить ЗМІ не публікувати дані про переміщення спецпідрозділів «з сумнівних джерел»

1320
МВС просить ЗМІ не публікувати дані про переміщення спецпідрозділів «з сумнівних джерел»

Міністерство внутрішніх справ України заявляє, що повідомлення деяких засобів масової інформації про передислокацію спецпідрозділів органів внутрішніх справ не відповідають дійсності.

Про це йдеться у заяві Департаменту зв’язків з громадськістю МВС України, переданій УНІАН.

Водночас МВС просить ЗМІ, що поширили таку інформацію, терміново її спростувати та надалі утриматися від публікацій, отриманих із сумнівних джерел.

Разом із цим, ДГЗ МВС повідомляє, що міліція продовжує нести службу в посиленому режимі, забезпечуючи охорону громадського порядку та адміністративних будівель.

Як повідомляло декілька годин тому інтернет-видання “Українська правда” з посиланням на свої джерела, з Пущі-Водиці до Києва вирушили три автобуси міліціонерів у супроводі двох машин "Беркута". Видання зазначало, що у двох автобусах знаходилися екіпіровані щитами та палицями міліціонери, а ще в одному з автобусів перебували цивільні люди, в яких також була міліцейська екіпіровка. На одному з автобусів – донецькі номери.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1320
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду