У понеділок 2 квітня «Толока» вийде в ефір. Віктора Павлюка про це не повідомляли

28 Березня 2007
2168
28 Березня 2007
12:34

У понеділок 2 квітня «Толока» вийде в ефір. Віктора Павлюка про це не повідомляли

2168
 У понеділок 2 квітня «Толока» вийде в ефір. Віктора Павлюка про це не повідомляли

28 березня о 16.00 комісія, що проводить службове розслідування щодо ситуації з програмою «Толока» на Першому національному, має зібратися для підбиття підсумків. Про це повідомила «ТК» піар-директор Національної телекомпанії України Лілія Кавецька. За її словами, є вже три висновки експертиз цієї комісії.

 

Вона також повідомила, що в понеділок, 2 квітня, програма вийде в ефір Першого національного у звичний час. Проте, хто її вестиме, якою буде тема, гості та учасники – невідомо.

 

Ведучий програми Віктор Павлюк сказав «ТК», що йому нічого не відомо про вихід програми в понеділок. За його словами, у сітці на понеділок «Толоки» немає.

 

«Наказ про розслідування на Першому каналі дійсний до 3 квітня, – сказав пан Павлюк. – І до цього дня мають підбити підсумки цього розслідування. У програмній службі мені сказали, що вихід «Толоки» не запланований, і офіційно мені ніхто нічого не повідомляв». Ведучий «Толоки» зазначив, що він покладає більше надій на розслідування, яке проводить Держтелерадіо, ніж на внутрішню комісію НТКУ.

 

Нагадаємо, після призупинення виходу в ефір ток-шоу «Толока» президент НТКУ Віталій Докаленко призначив службове розслідування, звинувативши ведучого програми Віктора Павлюка у прихованій рекламі опозиції. 23 березня в ефірі програми «Свобода слова» Віталій Докаленко заявив, що програма 26 березня в ефір не вийде, а її показ не буде відновлено до завершення службового розслідування.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2168
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду