Львівська міська рада погодилась фінансувати комунальну газету «Ратуша»

28 Березня 2007
10468
28 Березня 2007
10:49

Львівська міська рада погодилась фінансувати комунальну газету «Ратуша»

10468
Львівська міська рада погодилась фінансувати комунальну газету «Ратуша»

Постійна комісія депутатської діяльності та законності за дорученням сесії Львівської міської ради розглянула питання фінансування комунальної газети «Ратуша», передає прес-служба міської ради. На засіданні були присутні Олег Березюк, директор департаменту «Адміністрація міського голови», Микола Савельєв, головний редактор газети «Ратуша», Любов Максимович, начальник управління фінансів ЛМР та Андрій Стецьків, голова комісії фінансів та планування бюджету.

 

Зокрема, Олег Березюк повідомив, що подані в департамент «Адміністрація міського голови» документи від газети «Ратуша», а це кошторис, лімітна довідка та план асигнувань, опрацьовані та передані до управління фінансів Львівської міської ради.

 

Тож остаточне рішення щодо фінансування газети має вирішити управління фінансів. Водночас Любов Максимович, начальник управління фінансів зазначила, що фінансування газети здійснюватиметься у разі усунення порушень виявлених за результатами аудиторського обліку, а для цього необхідний лист про ліквідацію цих порушень, від головного редактора газети Миколи Савельєва, з чим, в свою чергу і погодився пан Савельєв.

 

Відтак комісія рекомендувала головному редактору газети «Ратуша» Миколі Савельєву терміново вжити заходів щодо усунення порушень, виявлених за результатами аудиторської перевірки діяльності газети, а фінансовому управлінню розпочати фінансування газети з 27 березня, у такому обсязі, як затверджено на сесії міської ради, тобто 200 тисяч гривень на перші півріччя 2007 року.

 

ProUA

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10468
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду