27 березня, у день виходу «Газети 24», «Медіа Дім» проводить Фестиваль вуличних театрів

27 Березня 2007
11613
27 Березня 2007
10:26

27 березня, у день виходу «Газети 24», «Медіа Дім» проводить Фестиваль вуличних театрів

11613
27 березня, у день виходу «Газети 24», «Медіа Дім» проводить Фестиваль вуличних театрів

Як уже повідомляла «Детектор медіа», 27 березня у продажу зявиться нова щоденна газета – «Газета 24», видавцем якої є холдинг «Медіа Дім». Видання розповсюджуватиметься в Києві, Донецьку, Львові, Дніпропетровську, Харкові і Одесі в українській і російській версії.

 

З 19 березня газета виходить у режимі щоденних пілотних випусків, і три з них вийдуть у друкованому варіанті. Зараз у Києві відбувається тестування пілотних номерів за допомогою фокус-груп та адресної розсилки газети потенційним читачам.

 

За повідомленням прес-служби «Медіа Дому», метою холдингу є створення на ринку нової ніші – щоденної загальнонаціональної якісної преси (General Interest Quality Daily Paper). «Газета 24» висвітлюватиме політичне, соціально-економічне та культурне життя суспільства. До основного блоку газети видаватимуться щоденні додатки: «Здоров’я і Сім’я», «Дім», «Кар’єра і Освіта», «Авто», «Афіша», «Журнал».

 

Концепцію дизайну видання створили арт-директор видавничого дому Edipresse Polska Марек Кнап та дизайнер Марек Трояновскі, беручи за зразок дизайн польської газети «Rzeczpospolita».

 

Початок продажу газети супроводжуватиметься широкомасштабною рекламною кампанією. З огляду на те, що запуск газети збігається з Міжнародним днем театру, в кожному з шести міст, де виходитиме газета, буде проведено Фестиваль вуличних театрів. Колективи з України, Польщі та Росії покажуть вуличні спектаклі, еквілібристики, шоу з вогнем, виступи диксиленду і співаків, шоу барабанщиків тощо.

 

До кінця березня «Медіа Дім» планує запустити інформаційний портал 24.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11613
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
неоніла
5887 дн. тому
У добру путь! Від вас, ЗМІ, надзвичайно багато залежить соціальне здоров"я у суспільстві. Від Вас, шановні, багато залежатиме, що саме і як Ви будете це висвітлювати. Дай Вам, Боже, правильної мудрості, бо нашому народу важко розібратися - де правда, де є свій, а де - чужий. Зробіть хоча б часточку невеличку, щоб ми, народ, відчули, що ми - народ, що ми - громадяни держави, яка за своїх громадян піклується фактично, щоб слова "громадянин України" по факту - не тільки "звучали", а щоб було фактичне розуміння, що саме народ утримує за свої "копійки" усіх чиновників, які живуть та витрачають так "свої " кошти, що платнику податку НЕЗРОЗУМІЛО, звідки вони їх взяли.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду