detector.media
27.03.2007 10:26
27 березня, у день виходу «Газети 24», «Медіа Дім» проводить Фестиваль вуличних театрів

Як уже повідомляла «Детектор медіа», 27 березня у продажу зявиться нова щоденна газета – «Газета 24», видавцем якої є холдинг «Медіа Дім». Видання розповсюджуватиметься в Києві, Донецьку, Львові, Дніпропетровську, Харкові і Одесі в українській і російській версії.

 

З 19 березня газета виходить у режимі щоденних пілотних випусків, і три з них вийдуть у друкованому варіанті. Зараз у Києві відбувається тестування пілотних номерів за допомогою фокус-груп та адресної розсилки газети потенційним читачам.

 

За повідомленням прес-служби «Медіа Дому», метою холдингу є створення на ринку нової ніші – щоденної загальнонаціональної якісної преси (General Interest Quality Daily Paper). «Газета 24» висвітлюватиме політичне, соціально-економічне та культурне життя суспільства. До основного блоку газети видаватимуться щоденні додатки: «Здоров’я і Сім’я», «Дім», «Кар’єра і Освіта», «Авто», «Афіша», «Журнал».

 

Концепцію дизайну видання створили арт-директор видавничого дому Edipresse Polska Марек Кнап та дизайнер Марек Трояновскі, беручи за зразок дизайн польської газети «Rzeczpospolita».

 

Початок продажу газети супроводжуватиметься широкомасштабною рекламною кампанією. З огляду на те, що запуск газети збігається з Міжнародним днем театру, в кожному з шести міст, де виходитиме газета, буде проведено Фестиваль вуличних театрів. Колективи з України, Польщі та Росії покажуть вуличні спектаклі, еквілібристики, шоу з вогнем, виступи диксиленду і співаків, шоу барабанщиків тощо.

 

До кінця березня «Медіа Дім» планує запустити інформаційний портал 24.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY