Незабаром програма «Час економіки» повернеться в ефір 5 каналу

26 Березня 2007
10334
26 Березня 2007
18:35

Незабаром програма «Час економіки» повернеться в ефір 5 каналу

10334
Незабаром програма «Час економіки» повернеться в ефір 5 каналу

Програма «Час економіки» має незабаром повернутися в ефір 5 каналу. Про це повідомила «ТК» ведуча і редактор програми Дарина Бережньова.

 

«Керіництво повідомило мене, що має намір відновити програму, задіяти більше людей і дещо розширити тематику матеріалів. Точну дату виходу в ефір оновленої програми поки що не можу сказати, бо тут багато залежить від фінансових питань, які не в моїй компетенції», – сказала Дарина.

 

Старт-продюсер 5 каналу Дарка Чепак каже, що зараз триває етап підготовки програми та пошуку спонсорів. За її словами, «Час економіки» буде програмою без «джинси». Окрім Дарини Бережньової, програма матиме ще одного ведучого, але це місце досі вакантне. Програма виходитиме в будні в прайм-тайм, у ній передбачені гостьові студії. Можливо, згодом буде запущено підсумковий випуск у вихідні.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10334
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду