Конфлікт навколо «Толоки» обговорять у «Свободі слова» на ICTV

23 Березня 2007
4015
23 Березня 2007
14:35

Конфлікт навколо «Толоки» обговорять у «Свободі слова» на ICTV

4015
Конфлікт навколо «Толоки» обговорять у «Свободі слова» на ICTV

23 березня у ток-шоу «Свобода слова» на ICTV, окрім заявленої на сайті програми основної політичної теми, обговорюватимуть ситуацію навколо закриття програми «Толока» на Першому каналі.

 

Участь в обговоренні, окрім героїв програми, візьмуть запрошені для участі в програмі голова Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України Тарас Петрів, директор суспільно-політичних програм НТКУ Марина Бондаренко, керівник проекту «Толока» Ігор Толстих, автор і ведучий програми Віктор Павлюк, шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова, віце-президент НТКУ Євген Каленський і голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко.

 

Також у програмі заплановане пряме включення президента НТКУ Віталія Докаленка, який зараз перебуває в Криму. Як стало відомо «ТК» від представника творчої групи «Свободи слова», програма відкриватиметься обговоренням теми «Толоки», що триватиме близько години.

 

Нагадаємо, ток-шоу «Свобода слова» з Савіком Шустером виходить в ефір каналу ICTV щоп’ятниці о 21.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4015
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду