«Інтер» покидають Віталій Ковач, Володимир Горковенко і В’ячеслав Кучеренко

27 Лютого 2007
9363
27 Лютого 2007
16:42

«Інтер» покидають Віталій Ковач, Володимир Горковенко і В’ячеслав Кучеренко

9363
 «Інтер» покидають Віталій Ковач, Володимир Горковенко і В’ячеслав Кучеренко

Головний оператор інформаційно-аналітичної служби каналу «Інтер» В’ячеслав Кучеренко і журналісти Віталій Ковач та Володимир Горковенко звільняються з каналу. Як стало відомо «ТК», вони не працюватимуть на каналі з 1 березня.

 

«Насправді я не розумію, що відбувається на каналі, і чи взагалі я потрібен в ІАС?» - прокоментував «ТК» своє рішення Володимир Горковенко. За його словами, він уже отримав декілька пропозицій щодо працевлаштування, і найближчим часом визначиться.

 

Віталій Ковач також підтвердив, що покидає «Інтер». «Я справді написав заяву про звільнення, оскільки не бачу на «Інтері» перспектив для творчої самореалізації. Таке враження, що я не вписуюсь у формат, і менеджмент не зацікавлений у серйозних, глибоких матеріалах. Коли я подавав заяву, мене ніхто не переконував залишитись, і навіть не поцікавився, чому я прийняв таке рішення. Я хочу нормально і спокійно працювати, ось і вирішив змінити роботу». З 1 березня Віталій Ковач працюватиме на каналі ICTV.

 

Віталій Кучеренко повідомив «ТК», що подав заяву, але ще не знає, чи підписало її керівництво. Він не захотів коментувати причину свого звільнення. Поки що він відпочиватиме, оскільки 4 роки не був у відпустці.

 

Як стало відомо «ТК», низка інших журналістів «Інтера», обурені погрозою менеджменту «взяти на їх місце студентів за 300 доларів, які робитимуть усе, що потрібно», обдумують можливість пошуку іншої роботи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9363
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду