З помешкання журналіста Олександра Зиріна викрадено комп’ютер

21 Лютого 2007
15490
21 Лютого 2007
17:48

З помешкання журналіста Олександра Зиріна викрадено комп’ютер

15490
З помешкання журналіста Олександра Зиріна викрадено комп’ютер

Сьогодні, 21 лютого, було пограбовано помешкання журналіста Олександра Зиріна, відомого своїми розслідуваннями щодо проведення «Євробачення» в Україні та діяльності керівництва Національної телекомпанії України. З квартири зник лише один предмет – системний блок компютера.

 

«Я пішов з квартири близько 11 години й повернувся близько 17-25, - розповідає Олександр Зирін. – Замки не ламали – очевидно, підібрали ключ. Ні гроші, ні інші речі не взяли, забрали лише системний блок комп’ютера з усіма моїми статтями та матеріалами для наступних публікацій». Олександр Зирін не виключає, що метою злодіїв було саме викрадення цих матеріалів.

 

За словами журналіста, головні теми, якими він займався останнім часом – фінансові потоки у Національній телекомпанії України та зловживання під час проведення в Україні «Євробачення» 2005 року. Його розслідування публікувала, зокрема, й «Детектор медіа»; частина текстів розміщена на сайті «УРОК». Олександр Зирін є автором книжки-розслідування «Бачення Євро: хроніки українського «Євробачення».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15490
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду