detector.media
21.02.2007 17:48
З помешкання журналіста Олександра Зиріна викрадено комп’ютер

Сьогодні, 21 лютого, було пограбовано помешкання журналіста Олександра Зиріна, відомого своїми розслідуваннями щодо проведення «Євробачення» в Україні та діяльності керівництва Національної телекомпанії України. З квартири зник лише один предмет – системний блок компютера.

 

«Я пішов з квартири близько 11 години й повернувся близько 17-25, - розповідає Олександр Зирін. – Замки не ламали – очевидно, підібрали ключ. Ні гроші, ні інші речі не взяли, забрали лише системний блок комп’ютера з усіма моїми статтями та матеріалами для наступних публікацій». Олександр Зирін не виключає, що метою злодіїв було саме викрадення цих матеріалів.

 

За словами журналіста, головні теми, якими він займався останнім часом – фінансові потоки у Національній телекомпанії України та зловживання під час проведення в Україні «Євробачення» 2005 року. Його розслідування публікувала, зокрема, й «Детектор медіа»; частина текстів розміщена на сайті «УРОК». Олександр Зирін є автором книжки-розслідування «Бачення Євро: хроніки українського «Євробачення».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY