«Подробиці тижня» виходять у прямому ефірі. Керівництво цим незадоволене?

20 Лютого 2007
6708
20 Лютого 2007
13:15

«Подробиці тижня» виходять у прямому ефірі. Керівництво цим незадоволене?

6708
«Подробиці тижня» виходять у прямому ефірі. Керівництво цим незадоволене?

Як стало відомо «Детектор медіа» з власних джерел на каналі «Інтер», 18 лютого випускова група «Подробиць тижня» була вимушена в письмовому вигляді пояснювати керівництву, чому програма вийшла… у прямому ефірі. За словами джерела, з приходом нової команди програма попередньо записувалась і узгоджувалась із керівництвом перед ефіром.

 

Це, втім, спростував у телефонній розмові з «ТК» ведучий «Подробиць тижня» Олександр Мельничук. Зокрема, він категорично заперечив, що в неділю мав конфлікт із керівництвом. «Вас дезінформували! Програма виходить у прямому ефірі з 2001 року, - сказав Олександр Мельничук. – Але в неділю ми справді хотіли її записати. На жаль, технічно нам не вдалося встигнути це зробити, тому ми вийшли у прямому ефірі». Причина, з якої програму мали намір пустити в ефір у записі, - застуда: «я боявся, що закашляюсь в ефірі». Однак, усе минуло добре: протягом програми Олександр Мельничук не кашляв.

 

«ТК» не вдалося отримати коментар від керівника ІАС Антона Нікітіна. Генеральний продюсер «Інтера» Ганна Безлюдна у відповідь на прохання «ТК»  про коментар попросила відтепер звертатись до неї лише через прес-службу.

 

Тим часом, як стало відомо «Детектор медіа» з джерел на каналі «Інтер», інформаційно-аналітичну службу каналу можуть обєднати з інформаційною службою К1. Ймовірно, обєднана служба використовуватиме технічну базу та приміщення К1 для виробництва інформаційних та аналітичних програм для обох каналів. Остаточного рішення щодо цього ще не прийнято, але, за словами джерела «ТК», обєднання може відбутись у квітні 2007 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6708
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду