О 13.00 колектив ІАС «Інтера» зустрінеться з керівництвом каналу

15 Лютого 2007
8033
15 Лютого 2007
11:04

О 13.00 колектив ІАС «Інтера» зустрінеться з керівництвом каналу

8033
 О 13.00 колектив ІАС «Інтера» зустрінеться з керівництвом каналу

Як повідомили «ТК» в осередку Медіа-профспілки на каналі «Інтер», 15 лютого о 13.00 відбудеться зустріч інформаційно-аналітичної служби каналу з топ-менеджментом. Про це вчора  о 18.20 повідомив колектив ІАС її керівник Антон Нікітін.

 

За словами представника Медіа-профспілки, о 18.00 14 лютого «інтерівці» звернулись до приймальні генпродюсера із запитанням щодо можливої відповіді на лист, надісланий до Ганни Безлюдної, із проханням ознайомити колектив із стратегією розвитку каналу. Нагадаємо, надання такої інформації до 15 лютого було однією з умов укладення мирової угоди між колективом та власником.

 

 У приймальні повідомили, що відповіді немає, проте незабаром до ньюзруму прийшов шеф-редактор ІАС Антон Нікітін і повідомив про зустріч о 12.30 в офісі на Тургеневській. «З групками розмовляти не будемо», – так, за словами джерела «ТК», відповів Антон Нікітін на запитання, чи буде на зустрічі дана відповідь на звернення осередку профспілки.

 

«ТК» звернулась по коментар до Антона Нікітіна. У телефонній розмові шеф-редактор ІАС сказав наступне: «Час зустрічі мені не відомий. Я не хочу це коментувати. Це зустріч ІАС із керівництвом, це наші внутрішні питання, які ми будемо обговорювати. Я не знаю, хто буде з керівництва, мені так само надсилали оголошення про зустріч. Не відомі мені й теми, які будуть обговорюватись. Ви можете після зустрічі звернутись до когось – адже в нас на каналі багато людей, які діляться інформацією з «Телекриткою». Вони повідомили вам орієнтовний час зустрічі. Ви можете поговорити з ними – вони вам щось цікавіше розкажуть».


Як стало відомо  «ТК» з джерел на каналі, збори перенесено на 13.00.


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8033
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду