Харківська «Остання Барикада» закриватиметься з музикою

2 Лютого 2007
21912
2 Лютого 2007
12:56

Харківська «Остання Барикада» закриватиметься з музикою

21912
Харківська «Остання Барикада» закриватиметься з музикою

Харківський арт-клуб «ОsтаNNя Барикада» – осередок українського культурного життя у першій столиці України – закривається. Харківяни та гості зможуть попрощатися з клубом 11 лютого, відвідавши фестиваль «Харківська барикада».

 

Подія відбуватиметься у приміщенні «ОsтаNNьої Барикади» (Харків, вул. Сумська 73/75) 11 лютого з 18.00 і до останнього. Вхід – 50 гривень.

 

Відкриє фестиваль Олесь Доній, вестиме – Сергій Жадан. У літературній частині візьмуть участь Ірена Карпа, Сергій Жадан, Світлана Поваляєва, Андрій Кокотюха, Сашко Ушкалов, Олег Коцарєв, Валерія Осипова, Ростислав Мельників і Лала Багірова.

 

У музичній - «От Vінта» (м. Рівне), «П@п@ Карло» (м. Харків).

 

Театральний перформенс – театр «homo ludens».

 

Довідки за телефоном 80672472602 (Ксенія Омельченко).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21912
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду