Медіа-профспілка: Працівники «Інтера» отримали зарплатню за січень у повному обсязі

1 Лютого 2007
7266
1 Лютого 2007
17:59

Медіа-профспілка: Працівники «Інтера» отримали зарплатню за січень у повному обсязі

7266
Медіа-профспілка: Працівники «Інтера» отримали зарплатню за січень у повному обсязі

Як заявляє первинний осередок ВПС «Незалежна медіа-профспілка України» на каналі «Інтер», Валерій Хорошковський виконав першу обіцянку, яку дав на зборах 31 січня колективу: на рахунки працівників надійшов залишок виплат за січень.

 

Медіа-профспілка й надалі стежитиме за розвитком подій та виконанням інших обіцянок Валерія Хорошковського. Зараз осередок готує пропозиції щодо захисту інтересів і прав співробітників до конференції трудового колективу, призначеної на 15 березня.

 

Голова Київської Медіа-профспілки Михайлина Скорик прокоментувала ситуацію:

 

«Після вчорашньої зустрічі ситуація суттєво розрядилася. У нас є дві великі перемоги. По-перше, зустріч таки відбулася. У вівторок ще ніхто не вірив, що Хорошковський спуститься до трудового колективу. По-друге, сьогодні він виконав свою першу обіцянку – всі співробітники телеканалу отримали 100% зарплатні за січень.

 

Люди отримали те, чого хотіли. Крім того, була ще низка усних обіцянок, які, сподіваємося, будуть виконані. Зокрема, він пообіцяв, що більше не буде незаконних звільнень, і запевнив, що буде обговорена нова система оплати. Думаю, ми можемо вести колективні переговори з новим менеджментом і мати надалі зрозумілі правила гри. До 15 лютого новий менеджмент має запропонувати свій план дій, а 15 березня відбудеться велике обговорення з колективом.

 

Ситуація вирішена, але неприємний присмак все-таки залишився. Чому цього не було зроблено відразу  - не зрозуміло. На каналі є частина людей, у яких є відчуття, що з ними могли вчинити якось інакше. Важке відчуття.  Вони кажуть, що раніше стосунки в колективі будувались на довірі. А тепер довіра зруйнована, і перед новим менеджментом стоїть завдання цю довіру відновити. Є кілька людей, які написали заяву на звільнення, і є такі, що думають, чи варто надалі співпрацювати з каналом, який дозволив собі так до них поставитися».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7266
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду