Подозреваемых в убийстве хабаровского журналиста отпустили на свободу

1 Лютого 2007
12429
1 Лютого 2007
13:51

Подозреваемых в убийстве хабаровского журналиста отпустили на свободу

12429
Подозреваемых в убийстве хабаровского журналиста отпустили на свободу

Во Владивостоке 1 февраля освобождены из-под стражи трое подростков, подозреваемых в избиении хабаровского журналиста Константина Боровко, сообщает «Интерфакс».

Как сообщила адвокат одного из подростков Инна Жидкова, арестованным была изменена мера пресечения под подписку о невыезде, а спустя несколько часов отменена совсем. Все трое были доставлены в отделение Первореченского РУВД, откуда вышли на свободу. Никому из них следствием обвинение предъявлено не было, и теперь они не являются подозреваемыми по этому уголовному делу.

Напомним, что тело погибшего журналиста хабаровской телекомпании «Губерния» Константина Боровко было обнаружено 20 января около одного из ночных клубов города. Недалеко от клуба на Боровко и его друга напала группа лиц, их избили и похитили сотовые телефоны. От полученных телесных повреждений журналист скончался. По подозрению в совершении этого преступления были задержаны трое подростков в возрасте от 15 до 17 лет, которых позднее было решено взять под стражу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12429
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду