Учасники «Comedy Club Ukraine» розцінюють появу в ефірі «Інтера» «Бійцівського клубу» як нечесну гру партнерів

30 Січня 2007
6241
30 Січня 2007
15:39

Учасники «Comedy Club Ukraine» розцінюють появу в ефірі «Інтера» «Бійцівського клубу» як нечесну гру партнерів

6241
Учасники «Comedy Club Ukraine» розцінюють появу в ефірі «Інтера» «Бійцівського клубу» як нечесну гру партнерів

30 січня у приміщенні «Оглядача» учасники проекту «Comedy Club Ukraine» прокоментували зняття програми з ефіру телеканалу «Інтер». У прес-конференції взяли участь піар-директор проекту Валерій Бородін, генеральний продюсер Максим «Ледоков» Бахматов та ведучий програми Олександр «Ангел» Пеан.

 

За словами Максима Бахматова, причиною зняття програми з ефіру менеджмент телеканалу назвав низькі рейтинги: «Хоча станом на 13 січня рейтинг програми становив 30%», – наголошує він.

 

Тепер «Інтер» замість «Comedy Club Ukraine» презентуватиме в ефір нову програму під назвою «Бойцовский клуб». За його словами, цю програму робить «95-й квартал»: «Це буде той самий КВК. Проте вестиме його не Масляков, а співак Серега, а замість нових жартів за основу будуть старі жарти з КВК».

 

Учасники «Comedy Club Ukraine» розцінюють появу цієї програми як не дуже чесну гру з боку партнерів, а саме «95-го кварталу».

 

Також, як повідомив Бахматов, проект «Comedy Club Ukraine» сам по собі є доволі витратною справою – вартість однієї програми становить десятки тисяч доларів, однак телеканал «Інтер» не розрахувався за останній цикл зйомок (12 програм). Саме тому учасники прес-конференції не виключали й можливості вирішення конфлікту у судовому порядку.

 

Зараз члени клубу отримують запрошення від усіх центральних українських телеканалів. «Визначним фактором при виборі телеканалу стане його перспективність за досвідом роботи «Comedy Club Ukraine» на російському телеканалі ТНТ, і грошова нагорода», – наголосив Максим Бахматов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6241
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду