«Інтерівці» звернулись по допомогу до Національної служби з питань примирення і посередництва

29 Січня 2007
6870
29 Січня 2007
15:11

«Інтерівці» звернулись по допомогу до Національної служби з питань примирення і посередництва

6870
«Інтерівці» звернулись по допомогу до Національної служби з питань примирення і посередництва

29 січня ініціативна група співробітників телеканала «Інтер»  провела консультації з Національною службою з питань примирення і посередництва, державному органі щодо врегулювання трудових суперечок. Про це «ТК» повідомила кореспондент телеканала Марина Сорока.

 

За її словами, наразі триває збір підписів під вимогою до керівництва каналу: «Зараз у нас є  близько 350 підписів. А нам потрібно, щоб від кількості штатного розпису було 411 підписів. Ініціативна група, яка уповноважена зборами вирішувати це питання, сьогодні збиралась і аналізувала ситуацію. У нас є час, який ми виділили для зустрічі з керівництвом і власником каналу – до 31 січня. Ми чекаємо цієї дати, щоб почути їхню думку з цього приводу. Вимоги залишаються, колектив працює, новини  й інші програми виходять. Але це не означає, що конфлікт вирішено»

 

Як повідомила Марина Сорока,  ініціативна група телеканалу  у разі невиконання поставлених вимог, після того як матиме достатню кількість підписів (50%) має намір звернутися до Національної служби з питань примирення та посередництва . Тоді ця комісія повинна буде створити примирювальну комісію, яка буде вирішувати цей конфлікт на загальному юридичному рівні. 

 

«Якщо навіть керівники каналу і власник не захочуть з нами зустрічатись, ця комісія їх зобов’яже зустрітись з ініціативною групою. А потім ми будемо вирішувати питання про суд», - наголошує Марина Сорока..

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6870
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду