В ефірі 5 каналу стартував проект «Прес-конференція у прямому ефірі»

23 Січня 2007
14240
23 Січня 2007
16:06

В ефірі 5 каналу стартував проект «Прес-конференція у прямому ефірі»

14240
В ефірі 5 каналу стартував проект «Прес-конференція у прямому ефірі»
16 січня в ефірі 5 каналу стартував новий проект – «Прес-конференція у прямому ефірі». Проект розроблений та здійснений спільно з агентством УНІАН.

Як повідомляє прес-служба 5 каналу, усі найголовніші прес-конференції, що проходять в УНІАНі, відтепер постійно транслюються наживо на 5 каналі.

Одним із типів продукту, який 5 канал опанував з моменту переходу в формат інформаційного мовлення 14 березня 2005 року, були прямі трансляції значущих прес-конференцій, зокрема, Президента України, прем’єр-міністра України, лідера опозиції, відомих політиків, що виступали з конкретними месиджами.

«Коли ми змогли технічно бути до цього готовими, – пояснює генеральний продюсер «5 каналу» Юрій Стець, – коли ми змогли досягнути певної домовленості з УНІАНом, тоді й усвідомили, що починаючи з нового 2007 року трансляції прес-конференцій мають стати нашим постійним продуктом. Від 16 січня він отримав фіксоване місце в програмній сітці і згодом, я сподіваюся, матиме свого конкретного глядача. Принаймні, перші дні трансляції доводять саме це».

Як повідомляється, проект не виключатиме прямих трансляцій з важливих подій, що відбуватимуться в інших місцях, як то: Секретаріат, Верховна Рада, Кабмін тощо.


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14240
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду