О 20.53 транслюватиметься телезвернення Президента з нагоди Дня Соборності

22 Січня 2007
3508
22 Січня 2007
11:19

О 20.53 транслюватиметься телезвернення Президента з нагоди Дня Соборності

3508
О 20.53 транслюватиметься телезвернення Президента з нагоди Дня Соборності

Президент України Віктор Ющенко вітає співвітчизників із Днем Соборності України, який відзначається з нагоди проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Про це повідомляє Прес-служба Президента України.

 

«88 років тому Український народ реалізував своє багатовікове прагнення жити у соборній державі, сповідувати єдині національні і суспільні цінності, спільними силами дбати про безпечне, гідне і процвітаюче життя людей, як належить великій європейській нації», – йдеться у привітанні Глави держави.

 

Віктор Ющенко наголошує, що значення цього свята полягає не лише в історичному контексті, а насамперед у дії на майбутнє, у нашій готовності разом працювати на зміцнення в Україні принципів демократії і свободи, розвиток єдиного гуманітарного та інформаційного простору, поліпшення добробуту громадян.

 

«Єдність – це наше глибоке розуміння один одного як невід'ємної частини великого Українського народу», – сказав Президент.

 

З нагоди Дня Соборності, 22 січня о 20.53 центральні українські телеканали транслюватимуть телезвернення Президента України Віктора Ющенка до Українського народу.  Згоду на трансляцыю дали Перший національний, „1+1”, 5 канал, СТБ, ICTV, НТН, ТОНІС, „Україна”, 24 канал, „Заграва”. Очікують відповіді від „Інтера” та К1.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3508
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду