Програма «Свобода слова» (ICTV) 19 січня матиме незвичних героїв

19 Січня 2007
4167
19 Січня 2007
15:05

Програма «Свобода слова» (ICTV) 19 січня матиме незвичних героїв

4167
Програма «Свобода слова» (ICTV) 19 січня матиме незвичних героїв

Сьогодні, 19 січня, о 21.30 в ефір вийде перший у 2007 році випуск програми «Свобода слова». Протягом останнього місяця програма не виходила, а її ведучий Савік Шустер перебував у відпустці в Італії.

 

Цього разу учасниками програми стануть не народні депутати, а журналісти, митці, громадські та культурні діячі.

 

Зокрема, запрошено лідера групи «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука, ведучого каналу «1+1» Юрія Макарова, письменницю Оксану Забужко, шеф-редактора «Детектор медіа» Наталію Лигачову, президента українського пен-клубу Євгена Сверстюка, журналістів Сергія Рахманіна, Ореста Сохара і Сергія Грабовського, політолога Олеся Донія, головного редактора видавництва «Факт» Леоніда Фінкельштейна та архітектора Ларису Скорик. У якості героїв запрошено Леоніда Кравчука та Володимира Литвина – як пояснили «ТК» у редакції програми, «знакових постатей, що відійшли від великої політики».

 

Темою програми стане поточна суспільно-політична ситуація в Україні.


Нагадаємо, у грудні «ТК» опублікувала   статтю Марії Кириленко «Свобода слова: суб'єктивний погляд», у якій авторка закликала Савіка Шустера запросити для участі в програмі моральних авторитетів, «тих, кого можна вважати сумлінням українського народу». 
 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4167
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду