Олександр Семирядченко покинув посаду керівника ГСІП і став радником Віктора Балоги

16 Січня 2007
3781
16 Січня 2007
17:30

Олександр Семирядченко покинув посаду керівника ГСІП і став радником Віктора Балоги

3781
 Олександр Семирядченко покинув посаду керівника ГСІП і став радником Віктора Балоги

Олександр Семирядченко у телефонній розмові підтвердив «Детектор медіа» факт свого переходу з посади керівника Головної служби інформаційної політики на іншу посаду в Секретаріаті Президента. Детальніше прокоментувати свій перехід на іншу посаду він пообіцяв завтра, 17 січня.

 

Тим часом, Главред із посиланням на УНІАН повідомляє, що Олександр Семирядченко став радником голови Секретаріату Президента Віктора Балоги.

Відповідне розпорядження глави СП було підписано минулого тижня. За словами Семирядченка, він працюватиме «в індивідуальному режимі, без структури» і надалі займатиметься питаннями інформаційної сфери. Відповідаючи на запитання, хто був ініціатором цього переводу, Олександр Семирядченко сказав, що він «захотів так сам». Після трьох місяців роботи на посаді голови ГСІП він «зробив висновок, що буде ефективнішим в іншій якості».

 

Нагадаємо, «ТК» стало відомо про наміри Олександра Семирядченка залишити цю посаду ще 26 грудня 2006 року, однак ані він сам, ані прес-секретар Президента Ірина Ванникова не підтвердили цю інформацію.

 

Олександр Семирядченко був призначений керівником новоствореної ГСІП 6 жовтня 2006 року. До того він працював головним редактором інформаційної служби каналу ICTV.

 

Виходячи з наявної у «ТК» інформації, можна прогнозувати ймовірне призначення на посаду керівника ГСІП Секретаріату Президента Максима Карижського, який нещодавно залишив посаду шеф-редактора інформаційно-аналітичної служби каналу «Інтер». Максим Карижський – виходець із «Агентства гуманітарних технологій», близького до Валерія Хорошковського.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3781
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду