Єгор Соболєв і Святослав Цеголко вестимуть оновлений «Час» на 5 каналі

15 Січня 2007
12315
15 Січня 2007
12:53

Єгор Соболєв і Святослав Цеголко вестимуть оновлений «Час» на 5 каналі

12315
 Єгор Соболєв і Святослав Цеголко вестимуть оновлений «Час» на 5 каналі

Журналісти й ведучі 5 каналу Єгор Соболєв і Святослав Цеголко стануть ведучими програми «Час», що змінила формат. Про це повідомляє сайт 5 каналу. «ТК» дізналася про намір Єгора і Святослава запустити новий проект ще торік.

 

Єгор Соболєв розповів «ТК» про оновлений «Час» :

 

«Ідея наступна: ми зі Святославом Цеголком стаємо ведучими старої програми «Час», але закладаємо в неї новий ліміт. Програма «Час» більше не буде підсумковим, або розширеним, випуском новин. Ми вважаємо, що їх зараз багато, і що, власне, ідея інформаційного каналу полягає в тому, щоб давати новини якомога скоріше, що у нас і відбувається щогодини.

 

Натомість, ми зі Святославом перетворимо програму «Час» на програму головної теми дня. Упродовж години буде розбиратися найважливіша подія, яка відбулася сьогодні. будуть запрошені головні герої цієї події, а також людина, на життя якої ця події матиме вплив. Ця людина зможе оцінити і сформувати своє ставлення і висловити його негайно, в тому числі й політикам, які прийняли це рішення.

 

У програмі будуть якісні, розумні і, я сподіваюсь, цікаві матеріали журналістів. Це розкіш, якої до цього ніде не було, коли, наприклад, аж три сюжети будуть присвячуватися одній темі.

 

Базується цей формат на наступному розрахунку. Я вже сказав, що люди мають дуже багато інформації. Ви можете ввімкнути будь-який канал ввечері, та отримаєте з півдесятка якісних випусків новин. Окрім того, люди отримують інформацію протягом усього дня з 5 каналу та каналу «24». Ми думаємо, що за цього профіциту нформації людям не вистачає її розуміння. Умовно кажучи, багато заяв політиків, багато не дуже ясних рішень. Журналісти іноді самі винні, коли не розшифровують що, власне, відбулося, а повідомляють інформацію словами політтехнологів. Ми хочемо стати перекладачем, «мікроскопом» для глядача, завдяки якому він зможе зрозуміти не лише зміст події, але й причини того, що вона відбулась, яку тенденцію вона відображає, до чого вона призведе, яка її внутрішня драматургія».

 

Програма вийде в ефір уперше сьогодні, 15 січня, о 21.00, і виходитиме щодня, включно з суботою і неділею.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12315
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду