Ганну Безлюдну запросив на «Інтер» особисто Валерій Хорошковський

28 Грудня 2006
7935
28 Грудня 2006
17:59

Ганну Безлюдну запросив на «Інтер» особисто Валерій Хорошковський

7935
 Ганну Безлюдну запросив на «Інтер» особисто Валерій Хорошковський

Сьогодні, 28 грудня, о 17 годині на каналі «Інтер» відбулось офіційне представлення новопризначених голови правління та генерального продюсера. Як уже повідомляла «Детектор медіа», головою правління каналу призначений Сергій Созановський, співзасновник адвокатської контори «Коннов і Созановський», а генеральним продюсером – Ганна Безлюдна, яка донедавна була генеральним директором ЗАТ «Українська медійна компанія» (засновник каналів К1 і К2).

 

Піар-директор каналу Вікторія Рубан у коментарі для «Детектор медіа» визначила сьогоднішній захід як «внутрішню презентацію для топ-менеджменту каналу». Сергій Созановський і Ганна Безлюдна почнуть виконувати свої обов'язки з січня 2007 року. Тоді відбудеться офіційна відкрита презентація.

 

Коментуючи свій перехід на «Інтер», Ганна Безлюдна повідомила «Детектор медіа», що її місце на К1 і К2 посяде Андрій Долгопятов. За інформацією прес-служби К1, раніше Андрій Долгопятов був генеральним директором ЗАТ «Система».

 Ганна Безлюдна повідомила «ТК», що отримала пропозицію  стати генпродюсером «Інтера» особисто від Валерія Хорошковського. Вона  зазначила, що перед каналом на наступний рік ставляться  високі цілі –  а саме, беззаперечне лідерство. Про цифрові еквіваленти цих цілей  Ганна пообіцяла розповісти після 10 січня,  водночас  повідомивши, що вже представила  своє бачення  шляхів розвитку  каналу.    

 Про можливі нові призначення та реструктуризацію менеджменту Безлюдна теж розповість тільки після 10 січня, як і про те, чи будуть запрошені нові люди, зокрема  з К1. На пряме запитання «ТК», чи буде продовжувати вести підсумкову програму «Подробиці тижня» Володимир Павлюк, Ганна відповіла, що не в її стилі  починати коментувати  події з конкретних персоналій. 

Як стало відомо «Детектор медіа» з джерел на каналі, пропозицію перейти працювати на «Інтер» отримали вже декілька працівників К1.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7935
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду