Секретаріат президента спростовує звинувачення прем'єр-міністра у бездіяльності в бюджетному процесі

19 Грудня 2006
2759
19 Грудня 2006
10:44

Секретаріат президента спростовує звинувачення прем'єр-міністра у бездіяльності в бюджетному процесі

2759
Секретаріат президента спростовує звинувачення прем'єр-міністра у бездіяльності в бюджетному процесі

Заява Прем'єр-міністра Віктора Януковича про те, що Секретаріат Президента начебто не бере участі в доробці проекту Державного бюджету на 2007 рік, не відповідає дійсності.
Відповідну заяву розповсюдила сьогодні прес-служба Секретаріату Президента.

Як зазначається у заяві, у суботу, 16 грудня, о 13.58 з Секретаріату було відправлено телеграму до Верховної Ради, Кабінету Міністрів та Міністерства фінансів з проханням призначити час, дату і місце зустрічі з питань доопрацювання Державного бюджету.

Цього ж дня було підготовлено і направлено всі розрахунки щодо проекту Державного бюджету. Загальна сума додаткового перерозподілу становить 0,8 млрд. грн., а не 6 млрд. грн., як заявляє голова Комітету ВР з питань бюджету Володимир Макеєнко. Телеграма та відповідні матеріали були розміщені 16 грудня на офіційному сайті Президента України.

У понеділок, 18 грудня, представники Секретаріату Президента брали участь у засіданні бюджетного комітету Верховної Ради, на якому не було досягнуто згоди. Ані Міністерство фінансів, ні бюджетний комітет не подали власних розрахунків до закону про Державний бюджет, які би підтверджували чи спростовували розрахунки Секретаріату.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2759
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду