Time назвав інтернетників людьми року

18 Грудня 2006
26910
18 Грудня 2006
12:02

Time назвав інтернетників людьми року

26910
Time назвав інтернетників людьми року

«Ви»- так визначив журнал Time людину 2006 року, визнавши тим самим зростання популярності і впливу створюваного інтернет-користувачами вмісту в мережі, повідомляє «BBC».

На обкладинці журналу - біла клавіатура і екран комп’ютера, у поверхні якого кожен читач зможе побачити відбиття свого обличчя.

Американський журнал віддав належне своїй аудиторії за те, що вона «взяла в свої руки управління всесвітніми засобами інформації» і наповнює змістом віртуальний світ Інтернету.

Як пише Time, віддаючи нагороду збірному образу, а не окремій людині, він наголошує, як Інтернет змінив баланс сил у світі ЗМІ - за допомогою блогів, відео і соціальних мереж.

Time вказує, що Інтернет - це інструмент, який дає людям широкі можливості співпраці один з одним. «Це інструмент, за допомогою якого збирається маленький внесок кожного з мільйонів людей, що дозволяє їм впливати на світ», - зазначає видання.

Time присуджує свою щорічну нагороду з 1927 року, намагаючись виділити того або тих, хто більше за інших вплинув на всесвітній порядок денний.

Цього року серед претендентів були іранський президент Махмуд Ахмадінеджад, лідери Китаю і Північної Кореї Ху Цзіньтао і Ким Чен Ір.

Минулого року людьми року були названі засновник Microsoft Біл Гейтс, його дружина Мелінда і рок-зірка Боно. У 2004-му був відзначений президент США Джордж Буш, а ще за рік перед тим - збірний образ американського солдата.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26910
Читайте також
16.12.2010 17:43
Аркадій Сидорук
, для «Детектор медіа»
29 355
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду