detector.media
18.12.2006 12:02
Time назвав інтернетників людьми року

«Ви»- так визначив журнал Time людину 2006 року, визнавши тим самим зростання популярності і впливу створюваного інтернет-користувачами вмісту в мережі, повідомляє «BBC».

На обкладинці журналу - біла клавіатура і екран комп’ютера, у поверхні якого кожен читач зможе побачити відбиття свого обличчя.

Американський журнал віддав належне своїй аудиторії за те, що вона «взяла в свої руки управління всесвітніми засобами інформації» і наповнює змістом віртуальний світ Інтернету.

Як пише Time, віддаючи нагороду збірному образу, а не окремій людині, він наголошує, як Інтернет змінив баланс сил у світі ЗМІ - за допомогою блогів, відео і соціальних мереж.

Time вказує, що Інтернет - це інструмент, який дає людям широкі можливості співпраці один з одним. «Це інструмент, за допомогою якого збирається маленький внесок кожного з мільйонів людей, що дозволяє їм впливати на світ», - зазначає видання.

Time присуджує свою щорічну нагороду з 1927 року, намагаючись виділити того або тих, хто більше за інших вплинув на всесвітній порядок денний.

Цього року серед претендентів були іранський президент Махмуд Ахмадінеджад, лідери Китаю і Північної Кореї Ху Цзіньтао і Ким Чен Ір.

Минулого року людьми року були названі засновник Microsoft Біл Гейтс, його дружина Мелінда і рок-зірка Боно. У 2004-му був відзначений президент США Джордж Буш, а ще за рік перед тим - збірний образ американського солдата.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY