Ігор Слісаренко отримав нагороду за роботу в сфері захисту прав дітей

14 Грудня 2006
13653
14 Грудня 2006
17:48

Ігор Слісаренко отримав нагороду за роботу в сфері захисту прав дітей

13653
Ігор Слісаренко отримав нагороду за роботу в сфері захисту прав дітей

Відомий журналіст та ведучий 5 каналу Ігор Слісаренко днями отримав диплом за особистий внесок у справу захисту прав дітей.

Як повідомляв 5  канал, нагороду активістам цієї справи вручило представництво Дитячого фонду ООН  в Україні у рамках відзначення 60-річчя від дня заснування організації.

Ігоря Слісаренка ЮНІСЕФ нагородив, зокрема, за його участь як лектора у семінарах для громадських організацій з проблематики ВІЛ/СНІДу та профілактики йододефіциту, а також за документальний фільм «Позитивні діти», прем’єра якого відбулася 14 листопада торік в ефірі 5 каналу. Фільм змальовує поточну ситуацію в країні з епідемічним поширенням ВІЛ/СНІДу, роз’яснює сучасну ефективну терапію і права  ВІЛ-інфікованих та права  дитини.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13653
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду