В Києві презентовано холдинг «Главред-медіа»

14 Грудня 2006
6899
14 Грудня 2006
11:13

В Києві презентовано холдинг «Главред-медіа»

6899
В Києві презентовано холдинг «Главред-медіа»

Учора в Києві був презентований новий медіа-холдинг «Главред-медіа», до складу якого увійшли новостворений журнал «Главред», журнал «Детектор медіа», телеканал «СІТІ» (колишній «Гравіс»), газети «Вісті в Україні», «Нова», інтернет-видання «Главред», «ВІП», «Stars.glavred».

Власником медіа-холдингу став Олександр Третьяков. На презентації він повідомив присутнім про те, що на той час, допоки є народним депутатом України, він передає права власності в управління трудового колективу.

Нові видання «Главред» і «Нова» вийшли поки що в пілотних варіантах, у продажу повинні з’явитися на початку наступного року.

Газета «Вісті в Україні» не повністю належить холдингу. За словами шеф-редактора холдингу Віктора Шлінчака «Главред-медіа» належить в цьому виданні контрольний пакет акцій.

Шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова підтвердила на презентації, що друкований щомісячник «Детектор медіа» увійшов в холдинг.  Зміна форми власності  сайту "Детектор медіа"  не планується. Редакційна політика і сайту, и журналу буде, як і раніше, контролюватися особисто  самою Наталею Лигачовою.  Шеф-редактор "ТК" вважає, що підтримка  журналу, головною метою якого є утвердження в українському медіа-просторі професійних, демократичних стандартів журналістики,  з боку вітчизняного  інвестора - це добрий знак.  "Адже хіба тільки  західне суспільство  та західних грантодавців має хвилювати якість та збалансованість тієї інформації, яку отримують українські громадяни?", - каже Н.Лигачова. - "Я сподіваюсь, що тепер в журнала з'явиться нове дихання, і він стане цікавим як профільній, медійній, аудиторії, так і взагалі всій "просунутій" вітчизняній інтелигенції".  

Після закінчення презентації всім присутнім (серед яких були немало депутатів, політологів і журналістів) подарували іграшкових собак з написами «Главред» і «Сторожовий пес демократії».

Від "ТК":  щиро вітаємо «Главред» з четвертою річницею створення сайту!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
"Детектор медіа"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6899
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду