detector.media
14.12.2006 11:13
В Києві презентовано холдинг «Главред-медіа»

Учора в Києві був презентований новий медіа-холдинг «Главред-медіа», до складу якого увійшли новостворений журнал «Главред», журнал «Детектор медіа», телеканал «СІТІ» (колишній «Гравіс»), газети «Вісті в Україні», «Нова», інтернет-видання «Главред», «ВІП», «Stars.glavred».

Власником медіа-холдингу став Олександр Третьяков. На презентації він повідомив присутнім про те, що на той час, допоки є народним депутатом України, він передає права власності в управління трудового колективу.

Нові видання «Главред» і «Нова» вийшли поки що в пілотних варіантах, у продажу повинні з’явитися на початку наступного року.

Газета «Вісті в Україні» не повністю належить холдингу. За словами шеф-редактора холдингу Віктора Шлінчака «Главред-медіа» належить в цьому виданні контрольний пакет акцій.

Шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова підтвердила на презентації, що друкований щомісячник «Детектор медіа» увійшов в холдинг.  Зміна форми власності  сайту "Детектор медіа"  не планується. Редакційна політика і сайту, и журналу буде, як і раніше, контролюватися особисто  самою Наталею Лигачовою.  Шеф-редактор "ТК" вважає, що підтримка  журналу, головною метою якого є утвердження в українському медіа-просторі професійних, демократичних стандартів журналістики,  з боку вітчизняного  інвестора - це добрий знак.  "Адже хіба тільки  західне суспільство  та західних грантодавців має хвилювати якість та збалансованість тієї інформації, яку отримують українські громадяни?", - каже Н.Лигачова. - "Я сподіваюсь, що тепер в журнала з'явиться нове дихання, і він стане цікавим як профільній, медійній, аудиторії, так і взагалі всій "просунутій" вітчизняній інтелигенції".  

Після закінчення презентації всім присутнім (серед яких були немало депутатів, політологів і журналістів) подарували іграшкових собак з написами «Главред» і «Сторожовий пес демократії».

Від "ТК":  щиро вітаємо «Главред» з четвертою річницею створення сайту!

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY