У світі лише три офіційні інтернет-сайти пристосовані для потреб сліпих

7 Грудня 2006
1858
7 Грудня 2006
12:57

У світі лише три офіційні інтернет-сайти пристосовані для потреб сліпих

1858
У світі лише три офіційні інтернет-сайти пристосовані для потреб сліпих

Тільки три офіційних сайти у світі можуть відвідати люди з проблемами зору, для яких розроблені спеціальні стандарти.

За даними Організації Об’єднаних Націй, це веб-сайт канцлера Німеччини, прем’єр-міністра Великобританії й уряду Іспанії. Спеціальне дослідження проводилося в 20 країнах.

Автори доповіді підкреслюють, що люди з фізичними недоліками, зокрема, зі слабким зором, - такі ж споживачі послуг, як і все інше здорове населення світу. Тому неуважність до проблем сліпих - серйозне обмеження прав інвалідів. Це одночасно обертається втратами для бізнесу, що не враховує даний прошарок населення, зазначають експерти.

У дослідженні, проведеному під егідою ООН, зазначається, що і сама Організація об’єднаних націй поки не стала прикладом у дотриманні міжнародного стандарту для сліпих і людей з поганим зором.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
net
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1858
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду