В «Телекритиці» призначено директора з розвитку

5 Грудня 2006
8283
5 Грудня 2006
12:58

В «Телекритиці» призначено директора з розвитку

8283
В «Телекритиці» призначено директора з розвитку

Директором з розвитку ТОВ «Детектор медіа» призначено Костянтина Дорошенка. До жовтня 2006 року він обіймав посаду заступника головного редактора журналу «Профиль-Украина», перед тим – керівника відділу PR та корпоративної реклами ВД «КоммерсантЪ-Украина». Був менеджером низки проектів в галузі друкованих, електронних ЗМІ, маркетингу, PR та сучасного мистецтва.

 

Наталя Лигачова, шеф-редактор видань «Детектор медіа», впевнена у тому, що залучення до колективу такого досвідченого й харизматичного менеджера дасть можливість виданням «ТК» вийти на новий  контентний та маркетинговий рівень. "Ми давно співпрацювали з Костянтином у різних локальних проектах, завжди це було цікавим та вищою мірою відповідальним. Я сподіваюсь, що прихід Дорошенка до команди "ТК" надасть їй нового дихання", – говорить Наталя Лигачова.

 

Костянтин Дорошенко підкреслює: «Детектор медіа» – дійсно унікальний бренд. Й не лише тому, що це – єдине професійне видання, що вже 5 років досліджує проблематику ЗМІ та свободи слова. «ТК» продемонструвала, що насправді має соціальну місію. Її роль у формуванні цивілізованих стандартів журналістики, більше того – громадянського суспільства та демократії в Україні – нині не заперечує ніхто. Робота з таким брендом дає моральну сатисфакцію. Безперечним є й те, що у «Детектор медіа» чудові перспективи для розвитку – як ринкового, так і соціального».

 

 

Дорошенко Костянтин Володимирович; ТОВ «Детектор медіа», директор з розвитку (з 12.2006); директор куратор. ґрупи «Хазарія».

Н. 29.10.1972 (Київ); укр.; батько Володимир Кузьмович (1936) - ветеран праці, пенс.; мати Світлана Іванівна (1940-2000).

Осв.: Київ. ун-т ім.Шевченка, іст. ф-т (1989-94), історик, викладач історії.

З 1994 - зав. сектору відділу історії укр. діаспори, Музей історії м.Києва. 1995 - оглядач, газета «Финансовая Украина». З 1995 - редактор, журнал «Капитал». З 1996 - редактор, журнал «Looks International». З 1998 - редактор, журнал «Парад». 2000 - редактор, сайт «Украина.RU». З 2000 - кер. відділу «Суспільство», редактор додатку «Weekend», газета «Коммерсантъ-Украина». 2001 - гол. редактор-засновник, журнал «Афиша». З 2001 - кер. інформаційного відділу, піар-аґенція «ПРактик». З 2002 - шеф-редактор, журнал «ПолитикHALL». 2004 - піар-директор, холдинґ «Inter Media Group». З 2004 - директор, куратор. ґрупа «Хазарія». З 2005 - керівник відділу піару та корпоративної реклами, Видавничий дім «Коммерсантъ-Украина». 03.-10.2006 - заст. гол. редактора, міжнар. тижневик «Профиль-Украина».

Член Всесвітньої ліґи «Розум поза наркотиком» (з 2005; Бішкек).

Книга «Папа і Україна» (2006, автор проєкту). Куратор виставок: «Пурифікація» (2004), «Розіп'ятий Будда» (2001).

Володіє франц. мовою.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8283
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду