Віктор Балога порекомендував Олександру Морозу не хвилюватися з приводу ревізії політреформи

24 Листопада 2006
3094
24 Листопада 2006
15:54

Віктор Балога порекомендував Олександру Морозу не хвилюватися з приводу ревізії політреформи

3094
Віктор Балога порекомендував Олександру Морозу не хвилюватися з приводу ревізії політреформи

Прес-служба Президента України розповсюдила коментар голови Секретаріату Президента Віктора Балоги, який є відповіддю на заяви Голови Верховної Ради України Олександра Мороза про недопущення ревізії політреформи.

«Спікеру українського парламенту не слід хвилюватися з приводу винесення на обговорення суспільства стратегічних питань, що стосуються розвитку держави.

Це стосується в першу чергу питання вдосконалення Конституції і політичної реформи.

Всім відомо в яких умовах приймалися в 2004 році зміни до Конституції і якими міркуваннями керувався Президент, коли підтримав ці зміни в умовах гострого протистояння народу і влади.

Тому, коли ми говоримо про референдум то маємо на увазі не повний текст Конституції. Досить поставити перед народом одне просте запитання: «Ви за президентську чи парламентську форму правління?

Я впевнений, що народ добре розбирається у цих поняттях і зможе визначитись кому він згідний віддати в руки і великі повноваження, і велику відповідальність».

 

Раніше Олександр Мороз висловився проти винесння питання політреформи на референдум. Про такий намір заявив Президент Віктор Ющенко у своєму зверненні до нації з нагоди Дня Свободи.

Прес-служба Президента України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3094
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду