22 листопада в ІА "УКРІНФОРМ" - прес-конференція на тему: “Чи має право на існування Всеукраїнська професійна спілка “Гільдія акторів України?”

20 Листопада 2006
21276
20 Листопада 2006
15:17

22 листопада в ІА "УКРІНФОРМ" - прес-конференція на тему: “Чи має право на існування Всеукраїнська професійна спілка “Гільдія акторів України?”

21276
22 листопада в ІА "УКРІНФОРМ" - прес-конференція  на тему: “Чи має право на існування Всеукраїнська професійна спілка “Гільдія акторів України?”
У середу, 22 листопада, об 11.00 в Українському національному інформаційному агентстві - УКРІНФОРМ відбудеться прес-конференція  на тему: “Чи має право на існування Всеукраїнська професійна спілка “Гільдія акторів України”? Під час прес-конференції йтиметься про необгрунтовану, на думку ініціаторів прес-конференції, відмову Міністерства юстиції України внести Гільдію акторів України до реєстру профспілок.
У заході візьмуть участь голова Національної спілки кіноматографістів України Борис Савченко, кінорежисер Михайло Іллєнко, голова Всеукраїнської професійної спілки “Гільдія акторів кіно” Артур Лі, народний артист України Богдан Бенюк, заслужений артист України Олег Драч, заслужена артистка України Інна Капінос, народний артист України Олексій Богданович, президент Міжнародної асоціація каскадерів “Україна” Анатолій Грошевой.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21276
Читайте також
10.09.2011 03:17
Андрій Алексєєв, «Дзеркало тижня. Україна»
13 267
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду