До Дня студента в Києві відбудеться I Всеукраїнський фестиваль незалежної студентської преси

16 Листопада 2006
12648
16 Листопада 2006
10:52

До Дня студента в Києві відбудеться I Всеукраїнський фестиваль незалежної студентської преси

12648
До Дня студента в Києві відбудеться I Всеукраїнський фестиваль незалежної студентської преси

Спеціально до Дня студента, 17 листопада, в столиці відбудеться масштабний захід, спрямований на утвердження та поширення стандартів незалежної студентської преси.

За задумом, в фестивалі приймуть участь більш ніж 30 друкованих студентських видань з усієї України.

Молодих редакторів навчатимуть професійні журналісти, які розкажуть як боротися з цензурою у власному ВНЗ. Тренінги та лекції проведуть: Вахтанг Кіпіані,  головний редактор журналу «Фокус»; Єгор Соболєв, журналіст, автор програми «Чи на 5?» на 5 каналі; Андрій Шевченко, народний депутат України, голова комітету ВР з питань свободи слова та інформації та ін.

Фестиваль буде присвячено становленню та розвитку незалежних студентських ЗМІ, їх безперешкодній діяльності та протистоянню цензурі й тиску зі сторони адміністрації ВНЗ, а також аналізу рівня студентських видань в Україні.  Учасники фестивалю за свою мету ставлять поширення свободи слова в стінах власного навчального закладу, підвищення статусу студентів у житті громади університету. В рамках фестивалю буде проведено круглі столи та тренінги задля розробки стандартів студентської преси та їх масштабного впровадження в життя.

Організатори фестивалю: Спілка ініціативної молоді (СІМ), студентські газети «УНІВЕР» та «Поліграф» 

Запрошуємо Вас відвідати фестиваль у День Студента, 17 листопада, в приміщенні Національного авіаційного університету, корп. 8, ауд. 803.
Початок о 10.00.

Акредитація та додаткова інформація: Анна Товстопят
8 (097) 359-47-77
univer.info@gmail.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12648
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду