8 листопада в Києві - прес-конференція з результатів програми ОБСЄ з вдосконалення законодавства в сфері мас-медіа

7 Листопада 2006
1750
7 Листопада 2006
13:35

8 листопада в Києві - прес-конференція з результатів програми ОБСЄ з вдосконалення законодавства в сфері мас-медіа

1750
8 листопада в Києві - прес-конференція з результатів програми ОБСЄ з вдосконалення законодавства в сфері мас-медіа
8 листопада 2006 в 14.30 в приміщенні інформаційного агентства «Інтерфакс» відбудеться прес-конференція, присвячена результатам Зустрічі високого рівня щодо подальшого вдосконалення законодавства у сфері засобів масової інформації. Ця зустріч ініційована Координатором проектів ОБСЄ в Україні та Радою Європи в рамках запланованого проекту «Подальше покращення законодавства в сфері засобів масової інформації в Україні». Проект здійснюватиметься Координатором проектів ОБСЄ в Україні та міжнародною неурядовою організацією «Міжнародна підтримка ЗМІ» (Данія) за фінансової підтримки уряду Королівства Данії.

Метою цієї зустрічі є підтримка виконання проекту як з боку ключових фігур в українському уряді, так і з боку впливових міжнародних гравців.

Під час зустрічі учасники обговорюватимуть стратегії гармонізації українського законодавства згідно з міжнародними стандартами, питання розвитку ЗМІ, а також внесок кожної інституції, здійснюваний для досягнення цієї мети. Очікується, що в результаті зустрічі буде підписано Декларацію намірів учасників Зустрічі високого рівня щодо співпраці в галузі вдосконалення законодавства у сфері ЗМІ в Україні.

У прес конференції братимуть участь: Посол Джеймс Шумейкер, Координатор проектів ОБСЄ в Україні, Міклош Харасті, Представник ОБСЄ в з питань свободи ЗМІ, Ян Клейссен, Директор директорату 2, Генерального директорату з прав людини Ради Європи, Андрій Шевченко, голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, Віталій Шевченко, Голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, Ігор Курус, Заступник Голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, Мортен Енберг, Голова відділу з питань демократизації Координатора проектів ОБСЄ в Україні, Ева Раабимагль, Заступник директора міжнародної неурядової організації «Міжнародна підтримкам ЗМІ».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1750
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду