Ірина Геращенко стала президентом інформаційного агентства УНІАН

2 Листопада 2006
3452
2 Листопада 2006
10:48

Ірина Геращенко стала президентом інформаційного агентства УНІАН

3452
Ірина Геращенко стала президентом інформаційного агентства УНІАН

Президентом Інформаційного агентства УНІАН призначено Ірину Геращенко.

Як передає кореспондент УНІАН, 2 листопада генеральний директор агентства Олег Наливайко представив колективу новопризначеного президента агентства. Як пояснив він, акціонери УНІАН запровадили нову посаду в структурі менеджменту.

Коментуючи своє призначення, Ірина Геращенко підкреслила, що бачить своєю головною метою – “посилення структури, розширення та збільшення кола передплатників, запуск серії нових інформаційних продуктів, нових проектів, а також виведення УНІАН на лідерські позиції в українському інформаційному просторі”.

За словами президента агентства, вона “докладе свій професійний досвід для зміцнення позицій агентства в умовах зростання конкуренції у медіа-сфері, щоб передплатники УНІАН відчули нову високу якість”.

“Я рада знову повернутися в журналістський цех, – сказала вона, нагадавши, що завжди керується у своїй професійній діяльності принципами “свободи слова, неупередженості, незаангажованості інформації, високих журналістських стандартів та професіоналізму”.

Нагадаємо, Ірина Геращенко донедавна була прес-секретарем і головою прес-служби Президента України Віктора Ющенка. 25 вересня на своєму прощальному брифінгу вона заявила, що йде з посади, але  залишається в команді Президента.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3452
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду