Сьогодні НТН відзначає другу річницю мовлення

1 Листопада 2006
5593
1 Листопада 2006
14:18

Сьогодні НТН відзначає другу річницю мовлення

5593
Сьогодні НТН відзначає другу річницю мовлення
Сьогодні телеканал НТН відзначає свою другу річницю в українському ефірі.
1 листопада 2004 року НТН з`явився в українському телепросторі. Старт взято з таких міст України, як Київ, Івано-Франківськ, Калуш, Кіровоград, Львів, Рівне, Житомир, Харцизьк Донецької області, Хмельницький, Кам’янець–Подільський, Донецьк та Сімферополь. Наразі індивідуальний супутниковий прийом телеканалу «НТН» можливий не тільки для всієї України, а й для більшої частини Росії, країн Європи та Близького Сходу.
1 листопада вийшли в ефір проекти власного виробництва: «Свідок» - огляд кримінальних подій, «Вершки» - розважальна програма, «Вчасно Київ» - інформаційна програма про життя столиці. «Ціна питання» - новини бізнесу, «Вчасно підсумки» - актуальні події інформаційного дня та «Вчасно про головне» - події дня в Україні та світі, думки експертів та спеціалістів для широкого кола глядачів.
Щодня НТН готує 11 інформаційних випусків новин, а також ряд спеціалізованих програм, зокрема щоденну «Вчасно про головне» та щотижневу «Спікер тижня», де гості студії коментують найважливіші події. У програмі «Особистий погляд» розкриваються секрети успіху відомих осіб. Програма «Свідок» присвячена кримінальній хроніці, а «Речовий доказ» - журналістським розслідуванням у кримінальних справах.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5593
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду